4. Runda / Bolder Scena Ljubljana

Bolder Scena, Ljubljana
192
Climbers participating

Pred vami je 4. RUNDA NLP Lige, namenjene REKREATIVCEM!


_ _ _

PRIJAVI SE TUKAJ:

Registracija v scorecard.info aplikaciji

https://www.scorecard.info/en/nlp-liga-2-0/4-runda-bolder-scena-ljubljana


_ _ _

ČASOVNICA:

[ OTROŠKA LIGA ]: (8-10 in 11-13 let): 10.00 - 13.30

Podelitev nagrad tekmovalcem v "Otroški Ligi"

[ KVALIFIKACIJE ]: (14-99 let): 14.00 - 18.00

[ FINALE LIGE ]: 19.00 - 21.00

Po finalu

[ SVEČANA PODELITEV ]:

[ PLEZALSKI ŽUR ]:


Omejitev: 150 tekmovalcevLiga je namenjen vsem! Zagriženim rekreativcem, ki še med službo, z željo po treningu, visijo na podbojih vrat in krimpajo vse vogale miz in omar in tistim, ki vam plezanje predstavlja popoldansko rekreacijo s prijatelji in radi malo pokremljate, ko se sukate po šalcah gor in dol.


Tudi nagradni sklad je oblikovan tako, da ne nagrajuje zgolj najbolj zagrižene, ki na tekmovanju dajo vse od sebe ampak tudi tiste, ki se tekmovanja udeležite brez hude želje po zbiranju točk. Saj se še spomnite pregovara "Važno je sodelovati, ne zmagati!" kajne? :)

Prav zares, to je tekmovanje za vsakogar!


Kot se za pravo ligo spodobi bo karavana tekmovanj potovala po 4ih balvanskih plezalnih centrih in organizirala tako imenovane "RUNDE"


_ _ _

[ ! ] TEKMOVALCI in BIVŠI TEKMOVALCI v DP

Udeleženec, ki je star 16 let ali več in nastopa, oziroma je nastopal, na državnem prvenstvu v športnem plezanju v preteklih treh letih (Sezona: 2017, 2018, 2019, 2020). Lahko sodeluje na NLP Ligi samo v kvalifikacijah. Ne glede na skupni izkupiček točk se Finala Runde in Finala Lige NE MORE UDELEŽITI. Za udeležence ki so stari od 14 - 16 let velja posebna omejitev. V kolikor so imeli v preteklem letu aktivno licenco, lahko sodelujejo samo v kvalifikacijah. Ne glede na skupni izkupiček točk se Finala Runde in Finala Lige NE MORE UDELEŽITI.


_ _ _

ŠTARTNINA:

Vsak prijavljeni tekmovalec bo prejel majico NLP Lige 2.0 in praktično darilo

Predprijava 15 EUR

Prijava na dan dogodka 20 EUR

(Plačilo štartnine se izvede na dan dogodka.)


_ _ _

POTEK RUNDE

V dopoldanskih in popoldanskih KVALIFIKACIJAH se spopadete s 30imi balvanskimi problemi vseh težavnosti. Kar pomeni, da bo lahko vsak tekmovalec našel izziv za svojo nivo plezanja.

Z vsakim preplezanim balvanom pridobite točke in se razvrstite v skupnem seštevku kvalifikacij.

V večerni FINALE RUNDE se uvrsti 5 moških in 5 deklet iz obeh kategorij skupaj, ki zberejo največ točk v kvalifikacijah.


_ _ _

POTEK LIGE

LIga se bo odvila v 4ih RUNDAH. Na vsaki rundi zbiraš točke in se poteguješ za uvrstitev v veliki FINALE LIGE, ki bo na 4. RUDNI. V skupnem seštevku posameznika se za uvrstitev veliki Finale Lige upoštevajo le 3je najboljši rezultati od 4ih.)


_ _ _

SISTEM TOČKOVANJA

Vsak balvanski problem je vreden 1000 TOČK. Teh 1000 točk se razdeli med n število tekmovalcev, ki balvan preplezajo. V kolikor opravite FLASH vzpon (VRH v prvem poizkusu) dobite bonus točke!

Primer: Balvan št. 26. Je preplezalo 42 tekmovalcev. 1000 ÷ 42 = 23,8. Vsak od 42ih tekmovalcev prejme 23,8 točk.


Točke tekmovalca se med posameznimi Rundami se števajo.


Prav zares, to je tekmovanje za vsakoga! Upamo, da se vidimo v čim večjem številu in skupaj vstvarimo nepozabni povratek NLP Lige!


_ _ _

NLP LIGO 2.0 SO OMOGOČILI:

Karbida doo, Lapis Climbing Holds, Trinity Original, Scarpa, Black Diamond, OCÚN, JogaLine trgovina - prAna, Mašinca, Friko Slovenski Plezalni Portal, Native - Proskin, Balansa slackline, shoeDOCTOR.eu, Delta Line, Krimp.si vodnički, Prilep Bouldering vodnički, Pivovarna Loo-blah-nah, Morpho Climbing Holds, Helena Osp Alpsko društvo STRATUS, Sugarleaf beanies, Založba SIDARTA, Green Gold Brewing, Iglu šport, Treking - Petzl, Oster Rob - kuhinjski noži, Snow Monkey, BULL Volumes, Barut Brewing and Blending, Climb Istria, Retro Industrial Lights