4. Runda NLP 2.2 Frikšn Novo Mesto

Frikšn, Novo Mesto
160
人が出場

Pred vami je 4. RUNDA NLP Lige namenjene REKREATIVCEM!


Liga je namenjena vsem! Zagriženim rekreativcem, ki še med službo, z željo po treningu, visijo na podbojih vrat in krimpajo vse vogale miz in omar in tistim, ki vam plezanje predstavlja popoldansko rekreacijo s prijatelji in radi malo pokramljate, ko se sukate po šalcah gor in dol.


Tudi nagradni sklad je oblikovan tako, da ne nagrajuje zgolj najbolj zagriženih, ki na tekmovanju dajo vse od sebe, ampak tudi tiste, ki se tekmovanja udeležite brez hude želje po zbiranju točk. Saj se še spomnite pregovora "Važno je sodelovati, ne zmagati!" kajne? :)

Prav zares, to je tekmovanje za vsakogar!


_ _ _

ČASOVNICA:


[ OTROŠKA LIGA ]: (8-10 in 11-13 let): 10.00 - 12.30

[ KVALIFIKACIJE ]: (14-99 let): 13.00 - 18.00

[ FINALE RUNDE]: 19.00 - 20.30


Omejitev: 150 tekmovalcev


_ _ _

ZMAGOVALCI RUNDE:


Letos bomo delili nagrade tudi za zmagovalce in zmagovalke posamezne Runde. Na vsaki Rundi bomo podelili bon za obiske plezalnega centra po izbiri (obiski se lahko tudi kombinirajo).  


  1. Mesto Fantje - 6 obiskov 
  2. Mesto Fantje - 4 obiski
  3. Mesto Fantje - 2 obiska 


  1. Mesto Dekleta - 6 obiskov 
  2. Mesto Dekleta - 4 obiski
  3. Mesto Dekleta - 2 obiska 


_ _ _

PREDPRIJAVE: 

S predprijavo si zagotovite mesto na Rundi. Prijavite se lahko tukaj: https://linktr.ee/NLP_liga 


_ _ _

ŠTARTNINA:

Prvih 60 prijavljenih na Rundo Lige prejme uradno majčko NLP Lige 2.2. Prednost imajo tako tisti, ki opravijo predprijave.

Štartnina: 20 EUR

_ _ _

POTEK RUNDE


V KVALIFIKACIJAH se spopadete s 30imi balvanskimi problemi vseh težavnosti (5a-7c). Kar pomeni, da bo lahko vsak tekmovalec našel izziv za svoj nivo plezanja.

Z vsakim preplezanim balvanom pridobite točke in se razvrstite v skupnem seštevku kvalifikacij.

V večerni FINALE RUNDE se uvrsti 5 moških in 5 deklet iz obeh kategorij skupaj, ki zberejo največ točk v kvalifikacijah.

_ _ _

SISTEM TOČKOVANJA


Vsak balvanski problem je vreden 1000 TOČK. Teh 1000 točk se razdeli med n število tekmovalcev, ki balvan preplezajo. V kolikor opravite FLASH vzpon (VRH v prvem poizkusu) dobite bonus točke!


Primer: Balvan št. 26. Je preplezalo 42 tekmovalcev. 1000 ÷ 42 = 23,8. Vsak od 42ih tekmovalcev prejme 23,8 točk.

Točke tekmovalca med posameznimi Rundami se števajo. 

V končnem seštevku točk posameznika se upoštevajo samo ŠTIRJE NAJBOLJŠI rezultati od petih Rund in vse dodatne točke iz uvrstitve v Finalu Runde. Skupni seštevek rund bo odločal o končni finalni razvrstitvi.Prav zares, to je tekmovanje za vsakogar! Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

_ _ _

NLP LIGO 2.2 SO OMOGOČILI:


Unparallel Slovenia, Illusion, Višinska Baza, Kibuba, Sugarleaf beanies, Morpho, Shoedoctor, Treking-šport, Sidarta, Flapper